Vegan Vs Laboratory "τυπου τροφη"

Να μιλήσω ή να μη μιλήσω για τα Vegan beyond meat, no meat meat κτλ προιόντα... 

διαβάστε μόνοι σας τα συστατικά...! 

Άλλο το Vegan κι άλλο το laboratory made (Γεννετιστής ή τεχνικός τροφίμων ονομάζεται ο επιστήμονας που δημιούργησε αυτά τα *"τύπου τρόφιμα").

Τα εργαστηριακά υποκατάστατα δεν θεωρούνται Vegan για πολλούς λόγους, πρώτον διότι είναι προιόντα γεννετιστών οι οποίοι έχουν κάνει άπειρα πειράματα με ζώα για να πετύχουν αυτό το προιόν, δεύτερον γιατί είναι πολύ ανθυγειινά γεμάτα χημικά συστατικά και τι καλό έχει να μην τρως κρέας όταν έισαι άρρωστος? 

Τρίτον γιατί εξακολουθείς να τρέφεσαι με "τύπου κρέας" δηλ είτε δεν έχεις ξεπεράσει την ανάγκη και το αποτύπωμα της κρεατοφαγίας είτε η αίσθηση μένει πάνω σου αιθερικό αποτύπωμα, πάντως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το τρώς το κρεατάκι σου!

Τέταρτον, είναι χημικές βόμβες επεξεργασμένων συστατικών, που συνήθως ονομάζονται μάζες κυττάρων, με χημικές χρωστικές, γευστικά, αρώματα, τεχνητή υφή, τεχνητά όλα... Είναι ψεύτικο...καλύτερα να βάλεις ένα Lego στο μπλέντερ με γεύση σοκολάτα ... λιγότερα προβλήματα θα έχεις. CHEMICAL SHIT STORM!

Πέμπτο αν είναι ανήθικο στον veganισμο να τρώς ζωικά τότε είναι επίσης ανήθικο να τρέφεσαι με χημικά επεξεργασμένες, ετοιμασμένες σε εργαστήρι τροφές που να θυμίζουν κρέας. Το απολύτως φυσικό, οργανικό ανθρώπινο σώμα φτιαγμένο απο την θεία Φύση είναι υγιές μόνο με ότι είναι στο τραπέζι του Θεού, την φύση. Η φύση είναι η δυναμή μας.

Αναρίθμητοι λόγοι να μην φάμε ψεύτικα φαγητά... ετοιμασμένα σε εργαστήρι αντί στη φύση.

Οι εταιρίες ακολουθούν την μόδα απλώς, και θα κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. 

Το 2008 στην Σαντορίνη που εργαζόμουν, ένας φιλος, με εστιατόριο, μου ειχε πει ότι οι εταιρίες εφοδιάζουν τα εστιατόρια με "τύπου κοτόπουλο" και "τύπου ψάρι" 3-5 φορές φθηνότερα απο τα αληθινά φιλέτα κοτόπουλο και ΄ψάρι. Ο ίδιος εκλεισε το δικό του γιατί οι περισσότεροι αγόραζαν το "τυπου κοτόπουλο" και "τύπου ψαρι" και ήταν φθηνότεροι.

Εκείνος δεν ηθελε να παρει κάτι απροσδιόριστο,  οπότε είχε ακριβότερες τιμές και έκλεισε... Μου είχε πει, οτιδήποτε σε φιλέτο, χωρίς κόκκαλο ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΣ έξω γιατί ειναι κατά 90% τύπου κρέας κι όχι αληθινό κρέας.

Δείτε λοιπόν ένα παλιό βιντεάκι - απο τα αγαπημένα μου βιντεάκια, - πολύ μπροστα ο Βαξεβάνης - παρακολουθείστε τον επιστήμονα πόσο άνετα μιλάει για κάτι που δεν έχει ιδέα τι μπορεί να δημιουργήσει στην υγεία μας. 

 
Και έπειτα διαβάστε κι αυτό το νέο άρθρο πάνω στα οχι κρέατα κρέατα που βγήκε σαν καινούριο !! ... τα τρώμε απο το 2008 σε εστιατόρια!
 
 
*τύπου τρόφιμα = δεν είναι φυσικές οργανικές ύλες διότι έχουν υποστεί τεράστια επεξεργασία και έχουν χάσει όλες τις θρεπτικές αξίες τους. Επίσης έχουν γίνει επικύνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω των χημικών!
 
Άννα 




Comments