Άνθρωπος με αυτοκαταστροφικό πρόγραμμα!

"Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι στην επιφάνεια, αν δεν αλλάξεις την ρίζα του προβλήματος"

Χιλιάδες χρόνια τώρα, έως και την εποχή μας και μέχρι να βρεί ο άνθρωπος, την "απόλυτη" τεχνολογία, που να του προσφέρει όλα τα αγαθά πάνω στον πλανήτη χωρίς να δουλεύει, τίνει να έχει (ο άνθρωπος) το αυτο-καταστροφικό πρόγραμμα αρκετά ανεπτυγμένο και εύκολο προς χρήση ενώ το πρόγραμμα αγάπη για τον άνθρωπο(εαυτό), λιγότερο εώς και ελάχιστα χρήσιμο.

Αν δεν αγαπήσει τον εαυτό του (ο άνθρωπος), ποιός θα το κάνει? Λέει πως θέλει αγάπη και περιμένει αγάπη - για να αντιδράει, για να τσινίσει, να ξινίσει, για να την διώξει, δεν ξέρει ότι η αγάπη είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και πηγαίνει και κολλάει ηλεκτρομαγνητικά εκέι που αγαπάει?

Αλλά δεν αγαπάει τον εαυτό του, οπότε έχει μπερδευτεί η κατάσταση...και μετά λέει... όλοι τσακώνοται...σπάνια συνεννοούνται οι άνθρωποι...εμ πώς? πως θα συνεννοηθούν άμα δεν αγαπάνε?
Αυτό είναι το πιο συχνό φαινόμενο στις μέρες μας...Ο χαμός στο ίσιωμα, όλα Ανάποδα.

Όταν ο άνθρωπος επιλέγει - το χωρίς αγάπη(πρόγραμμα) - επιλέγει το πρόγραμμα αυτο-καταστροφή, και έτσι κι αυτό, τον πάει για φούντο.
Οπότε κι αν έρθει η αγάπη, που να την καταλάβει? δεν θα την θέλει καν κοντά του, γιατί είναι άλλο πρόγραμμα από αυτό που επιλέγει συνεχώς (που νομίζει οτι θα τον οδηγήσει στην μια και μοναδική αληθινή αγάπη κτλ).

Η αγάπη είναι η φροντίδα του εαυτού, όχι εγωιστικά αλλά σίγουρα & αγαπησιάρικα, παιδικά απλοικά, όμορφα και χαρωπά. Το γνώθεις εαυτόν. Αν αγαπάει τον εαυτό του, αγαπάει σίγουρα και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Και αν αγαπάει του υπόλοιπους ανθρώπους, σίγουρα αγαπάει και την Γή, τα ζώα, τα φυτά, την ύπαρξη, το πνεύμα και την ζωή την ίδια, τα πάντα. Έτσι βοηθάει στην αγάπη. Στην έννοια της αγάπης, η οποία σημαίνει ηλεκτρομαγνητισμός. Χωρίς να χρειαστεί καμία άλλη προσπάθεια, ο άνθρωπος που επιλέγει να ενεργοποιεί τον ηλεκτρομαγνητισμό κάθε στιγμή, έχει ήδη κάνει μεγάλη εργασία για την ανθρωπότητα.

Μέχρι να φτάσουμε σαν ανθρωπότητα να ανακαλύψουμε, ότι τελικά η απολυτότερη τεχνολογία πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, είμαστε εμείς, οι ίδιοι. Τέλεια τεχνολογικά όντα, τέλεια αρχιτεκτονικά δομημένα όντα, με τέλειες λειτουργικές διαδικασίες (γέννα, πέψη, 5 αισθήσεις κτλ), με αστείρευτη ενέργεια (πάρε την ενέργεια σου από τον ήλιο) και απίστευτη δυνατότητα εξέλιξης. Τόσο απίστευτη που ότι κι αν νομίζεις τώρα που το διαβάζεις αυτό, δεν ισχύει - είναι κάτι πολύ καλύτερο, πιο δυναμικο, πιο ευτυχισμένο, πιο χρωματιστό, πιο έντονο κι από την πιο τρελλή φαντασία!

Δεν μιλάμε λοιπόν για τίποτα άλλο εκτός από εξέλιξη...
Η έννοια της επανάστασης είναι η εξέλιξη, όμως η λέξη επανάσταση (έτσι όπως την ξέρουμε/χρησομοποιούμε) ανήκει στο αυτο-καταστροφικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της αντίδρασης. Η Δράση φέρνει αντίδραση ενώ η Εξέλιξη τι φέρνει? Εξέλιξη, Σκέψου το!

απογευματινές εμπνέυσεις...

Άννα










Comments

Popular Posts