Η Κάνναβη στην Ελλάδα #TreeReligion

Το θέμα της κάνναβης στην Ελλάδα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τα τελευταία 16 χρόνια.

Στην Ελλάδα, η κάνναβη είναι νόμιμη για ιατρική χρήση από το 2017.

Ο νόμος αυτός επιτρέπει τη χρήση ιατρικής κάνναβης σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές νόσους, υπό την επίβλεψη και συνταγογράφηση ενός ιατρού.

Ωστόσο, η χρήση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους είναι παράνομη. Ο νόμος σχετικά με την αποποινικοποίηση της κάνναβης εξετάζεται και έχουν γίνει προτάσεις για την ανάπτυξη μιας νομικής βιομηχανίας κάνναβης στη χώρα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για ιατρική κάνναβη στην Ελλάδα, και οι παραγωγοί κάνναβης επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους για να ανταποκριθούν σε αυτήν τη ζήτηση.

Ακούστε εδώ το Podcast με τον Μιχαλη Θεοδωρόπουλο για την κάνναβη στην Ελλάδα για όλες τις λεπτομέρειες που θέλουμε να γνωρίζουμε για την Ελληνική κοινωνία.

Ο Μιχάλης είναι πολυπράγμων, ασταμάτητος, αφωσιομένος στην Κάνναβη και ιδρυτικό μέλος της www.kannabio.gr μιας ελληνικής εταιρίας με εξαιρετική ποιότητα προιόντα και οργανωτής του φεστιβάλ "Legalize it" στην Ελλάδα εδώ και 16 χρόνια, εντωμεταξύ τρέχει τους Ηλιόσπορους, δίκτυο πληροφόρησης για νέους.

#TreeReligion


https://fragilemag.gr/kanavi-i-polyxristikotita-to-podcast-me-ton-mixali-theodoropoylo/

Comments

Popular Posts