Τι είναι η Γλώσσα του Φωτός ? < Light language grids >

Τι είναι η Γλώσσα του Φωτός στην Ιερή Γεωμετρία.

Η Γλώσσα του Φωτός των Μάγιας, βασίζεται στις θεραπευτικές μεθόδους των αρχαίων λαών των Mayan Curanderos (Μεγάλοι θεραπευτές) του Μέξικο. 

Καθώς μετακινούμαστε στην “Εποχή του Φωτός”, η πνευματική μας εξέλιξη έχει ανέβει στην σκάλα των τσάκρας. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να πραγματώσουμε αυτήν την σοφία των αρχαίων εξελιγμένων λαών στις ζωές μας.

Το Φώς είναι η ελεύθερη ροή γνώσης όπου περιλαμβάνει τις Ιερές Αρχές και όλη την πληροφορία για την ζωή. 

Είναι καλή στιγμή να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας, της τωρινής γνώσης ώστε να αποκαλύψουμε της ένωση μας με το Φώς. 
 
Η ανάγκη να λάμψουμε Φώς στον νού μας ώστε να τυλιχτούμε με αυτό, γίνεται όλο και πιο πιεστική στις μέρες μας. 

Αυτή η κατανόηση είναι το κομμάτι που έχει να βάλει η ανθρωπότητα στο ενωμένο πεδίο ενέργειας του σύμπαντος.
 
Μένοντας πιστοί στην φόρμα (Γεωμετρίες και χρώματα) και στην σωστή σειρά των λέξεων η Γλώσσα τους Φωτός, κάνει το επόμενο βήμα στις θεραπευτικές τεχνικές.

Είμαστε σαν ραδιόφωνα, με απεριόριστα κανάλια/σταθμούς διαθέσιμα. Καθώς εξοικειωνόμαστε με το τι έχουν να προσφέρουν τα χαμηλότερα κανάλια ΑΜ, ψάχνουμε μεγαλύτερη καθαρότητα. 
 
Για να είμαστε ικανοί να λάβουμε περισσότερη καθαρότητα, πρέπει να προσεγγίσουμε νέες συχνότητες.

Όταν συντονιζόμαστε με το Φώς, προσθέτουμε τις συχνότητες FM στα κανάλια όπου μας αρέσει να συνεργαστούμε (παρατηρήστε εδώ ότι τα FM πάντα αναμεταδίδουν, ασχέτως για το αν έχουμε τον δέκτη μας ανοικτό ή όχι).

Δουλεύοντας με το Φώς, ο πνευματικός άνθρωπος, δημιουργεί μια αλλαγή στην βασική εξέλιξη του.

Αυτή η αλλαγή συμβαίνει τώρα καθώς πηγαίνουμε από το να χρησιμοποιούμε τις βαριές αισθήσεις μας στο να χρησιμοποιούμε τις πιο ελαφριές/φωτεινές μας αισθήσεις. 
 
Αυτό μας φέρνει σε ένωση με την ροή της ζωής και σε ένωση με την Πηγή.

Δεν είμαστε μοναχά φυσικά σώματα. 
Πρέπει και να μάθουμε και να εμπειριώσουμε τα φωτεινά μας σώματα, ξεπερνώντας τους περιορισμούς που μας έχουν επιβληθεί οικειοποιώντας τις βαριές αισθήσεις. 
 
Είναι με την γνώση των συχνοτήτων του Φωτός που μαθαίνουμε την αρμονία. 
 
Επεκτείνοντας τον αριθμό συχνοτήτων, πολλαπλασιάζουμε την πρόσβαση στις επιλογές που είναι διαθέσιμες σε εμάς, καθώς επεκτεινόμαστε πνευματικά.

Είμαστε ΦΩΣ και σε αυτό το πρόγραμμα, μαθαίνουμε να το αναγνωρίζουμε μέσα μας, γύρω μας και παντού. Συντονιζόμαστε στην τηλεπαθητική δύναμη της ζωής.

Αυτή η θεραπεία ή συντονισμός/μυήσεις γίνεται με γεωμετρικά πλέγματα.  

 
Έχουμε τρία βασικά επίπεδα για να μπούμε στην ενεργειακή αποτύπωση των βοτάνων,
3 διαφορετικά είδη ιστών(grids).

Στο πρώτο επίπεδο ο ιστός είναι επτά σχήματα με επτά χρώματα, για συντονισμό των τσάκρα.

Στο δεύτερο επίπεδο το πλέγμα είναι 49 σχήματα και χρώματα ενεργά για όσο χρονικό διάστημα θέλετε π.χ έναν χρόνο ή έξι μήνες για κάτι πιο γρήγορο γύρω από το ενεργειακό σας πεδίο.

Τέλος, το τρίτο επίπεδο είναι 144 σχήματα και χρώματα, για πιο συμπαντικά επίπεδα, του ενεργειακού πεδίου σας πάντα, με συνδυασμούς 144 γεωμετρικών σχημάτων/συχνοτήτων όπου λειτουργούν σε αόριστο χωροχρόνο.

Μιλάμε για εκατομύρρια συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων που ξυπνάνε με το που κάνουμε τα μαθήματα απο την Πηγή μέσα στον άνθρωπο.

Τα διαφορετικά είδη ιστών βοηθούν στην ομαλοποίηση της καθημερινότητας αρκετά σύντομα.

Παράδειγμα ο ιστός των 7 τσάκρας βοηθάει στην αναγνώριση λανθασμένων επιλογών συμπεριφοράς, στην ζωή μας, καθώς και στην ξεκάθαρη ωφέλιμη επιλογή!

Οι πιο μεγάλοι ιστοί βοηθούν σε υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την δική σας συμπεριφορά αλλά και την αντίδραση, δεκτικότητα, σωστή στιγμή/σωστό σημείο, γενικών καταστάσεων γύρω σας.

Για να δημιουργήσει κάποιος βοηθητικούς ιστούς για τον εαυτό του, θα πρέπει να τους στηρίξει με κοινωνικό έργο, γιατί κανείς δεν πάει μόνος του...

Αν αυτό είναι κάτι που σε καλέι, σε περιμένουμε με αγάπη,
 
Άννα Κορακάκη

παραδείγματα γεωμετρικών ιστών σε επίπεδο κοινωνικής εργασίας

 



Comments

Popular Posts