Ποίηση για χαλεπούς καιρούς: "Άσπρα Ξόρκια Ξέξασπρα, κι απ'τον ήλιο ξεξασπρότερα"

 

Ξόρκι 1.
Οι ψυχές των λευκών μαγισσών απο το δέντρο της ζωής ξεπηδούν και έρχονται πανω σου για πλήρη θεραπεία σε ολα τα επίπεδα.
 
Ξόρκι 2.
Με φύλλα δάφνης κάθομαι και παίζω, αχ να' ταν η ζωή μια μαντεψια, γαρούφαλλα, κανέλες, ευχές πολλές, καλές, γεμάτες, ζουμερές, ευχές ολοκλήρωσης, επιτυχίας, πληρότητας, αληθινής πηγαίας συνηδειτοτητας, εύχομαι για όλους να πάνε όλα καλά. Φασκόμηλο και κέδρο καίω να καθαρίσουν τα μυαλά!
 
Ξόρκι 3.
Ροζ οι σφάιρες, πράσινα τα οκτάεδρα, κίτρινα εικοσάεδρα με τιρκουάζ κυλίνδρους, χάλκινο πρίσμα, ασημί κώνος χωνί, τρέχουν όλα στην αύρα σου με ακτίνες UV!
 
Ξόρκι 21.
Η συμβιωτική δύναμη του μικροβιόματος της πηγαίας συνηδειτότητας σε κατακλύζει και σε λούζει με δυνατό λευκόχρυσο φως του πατέρα Ήλιου.
 
Ξόρκι 23.
Τα μικρά τα ξωτικά, ειναι οι ψυχές των δέντρων, οι ψυχες των λουλουδιών, με περιχαρή ενέργεια τριγυρνάνε, μας μιλάνε, μας μπερδεύουν, μας μαλώνουν, και ξανά μας αγαπάνε. Είναι οι οδηγοί των οδηγών μας, αφουγκρασου σήμερα ενα στοιχείο της φύσης κι ίσως ανοίξεις κι εσυ στη μαγεία. Οδηγοί των οδηγών μας.
 
Ξορκι 35.
Η γεωμετρία του πλανήτη Δία, στριφογυρίζει με τόση ταχύτητα που στέλνει κρυσταλλικές νάνομοριακές δομές χρυσού σε όλη την αύρα σου.
 
Ξόρκι 44.
Οι ατίθασες ψυχές χιλιάδων χίπη, συναντούν με ορμή τις ελεύθερες καρδιές των εφήβων, κι απο την σύγκρουση γεννώνται και πετάγονται άπειροι απέραντοι γαλαξίες αγνής πηγαίας αγάπης του όλον, και σφαιρίδια λευκού, μωβ, μπλε, πρασίνου, κίτρινου, πορτοκαλί και κόκκινου φωτός λουζωντας σε, σαν καταρράκτης θεϊκής πηγαίας καλοκάγαθης συνηδειτοτητας.
 
Ξόρκι 55.
Τα μικρά δεντράκια στην κορυφή του λόφου, είναι Χαρούμενα στο ηλιοβασίλεμα, η δροσιά και η φρεσκάδα τους, είναι όλη δική σου εδώ και τώρα.
 
Ξόρκι 88.
Ηχητικά κύματα αγάπης και καλοσύνης απο την παλιά κιθάρα του Jimmie Hendrix μπαίνουν στα αυτιά σου και θρεφουν τα κύτταρα σου με την αιώνια ενέργεια ζωτικότητας σε όλο της το μεγαλείο.
 
Ξόρκι 122.
Η χλωροφύλλη των μικρών φυτών και της Θείας Μητέρας Γαίας, συναντούν τον κρυσταλλικό πυρήνα της Γης, δημιουργώντας μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, γεμάτη αγάπη, καλοσύνη και ευγνωμοσύνη, αγκαλιά
ζοντας όλα τα παιδιά της Γης.
 
Ξόρκι 132.
Πέρα απ'τά μήλα και τους ξηρούς καρπούς, ανακατεύω βότανα για δύσκολους καιρούς. Να εσύ μια ηλιαχτίδα για τον πόνο στην καρδιά, να κι εσύ ενα σπαράγγι για τα ουρα τα ξινά, βάλσαμο για του νου το βάσανο και λεβάντα μυρωδιά!
 
Ξόρκι για υπερόπτες.
Και με τη δύναμη των κρυστάλλων και των ζωδίων, σας στέλνω μια μπάλα ευγένειας και ενα πρίσμα αγάπης γιατί κανείς ευχουλης δε μένει πίσω, όσο γκρινιάρης κι αν είναι!
 
Ξόρκι για τον ΕΝΦΙΑ. 
Κρυστάλινες λέξεις ξεπηδούν απο το τα χείλη μου, χιλιάδες πρίσματα δημιουργούνται, αφήνω γύρω μου φωτεινά μηνύματα, χρώματα, με γεύση επιτυχίας, σε όλα όσα καταπιάνομαι.
 
Ξόρκι για καλο πρωινό.
Οι μουριες μου χαϊδεύουν τα μαλλιά, περπάτα άφοβα κορίτσι του Μοριά, οτι κανεις σήμερα είναι ευλογημένο, λουσμένο στο φως, αγαπημένο, γλυκιά φωνούλα σε καθοδηγεί, αχ τι όμορφη που είναι η ζωή!
 
Το βάλσαμο
Το βάλσαμο, το βαλσαμάκι, 
κίτρινο έχει λουλουδάκι,
το μαζεύεις καλοκαίρι,
και το βάζεις σε λαδάκι! 

Ξόρκι νούμερο 1000.
Χίλιες φορές να το χασα χίλιες φορές το βρήκα, χίλιες φορές είδα το φως και χίλιες το σκοτάδι.

 
 
 

Comments

Popular Posts